1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to Lightroom Forums! We're a friendly bunch, so please feel free to register and join in the conversation. If you're not familiar with forums, you'll find step by step instructions on how to register and post your first thread under Help on the menubar above. You're also welcome to join our newsletter, download our free Lightroom Quick Start eBook and explore our other FAQ resources.
    Dismiss Notice

clee01l's Recent Activity

  1. clee01l replied to the thread Updating My Workstation (Mac).

    On a Second look, you are correct.

    Jan 18, 2018 at 11:23 PM
  2. clee01l replied to the thread Sync Using multiple external hard drives with the same photos on Lightroom Classic CC.

    If you are backing up locally, you only need TimeMachine which you already have. It works in the background backing up ALL of your...

    Jan 18, 2018 at 6:14 PM
  3. clee01l replied to the thread Camera Type Advice.

    A couple of years ago I lugged 35lbs of Nikon gear to the Shetlands to take photos of among other things Puffins. I'm working up...

    Jan 18, 2018 at 2:55 AM
  4. clee01l replied to the thread Upgrade appears as Cloud version.

    This is not a LR problem OR an Adobe problem. The missing photos has been moved by you or some process outside of LR. On import LR...

    Jan 18, 2018 at 2:44 AM
  5. clee01l replied to the thread Upgrade appears as Cloud version.

    I'm thinking that Adobe pushed out LR6.14 from the code for LR7.1 LR6/LRCC2015 shared the same code and the only differed was for...

    Jan 17, 2018 at 8:09 PM
  6. clee01l liked Victoria Bampton's post in the thread Printer Module LR5.

    I've merged the two threads.

    Jan 17, 2018 at 8:01 PM
  7. clee01l attached a file to the thread Color labels are gone.

    Yes, the one I listed in the previous post and attached to this post.

    Jan 17, 2018 at 8:00 PM
  8. clee01l replied to the thread Iptc data.

    Actually, we are a helpful forum. Occasionally a new post will get overlooked. And waiting two days without an answer is not...

    Jan 17, 2018 at 7:57 PM
  9. clee01l replied to the thread Updating My Workstation (Mac).

    I'm not sure where the DVI cable comes in. It looks like you have one cable coming out of the back that is split in A/C power plug,...

    Jan 17, 2018 at 5:42 AM
  10. clee01l replied to the thread Import Relatively new to Mac's.

    If you store catalog on the internal Disk drive and the master image files on a DAS, NAS or just a plain ole EHD, AND create Smart...

    Jan 17, 2018 at 5:31 AM
  11. clee01l replied to the thread Color labels are gone.

    That is right. In the practical sense, you only use on color label set in your workflow as Assigning a color to an image automatically...

    Jan 17, 2018 at 5:10 AM
  12. clee01l replied to the thread My CS6 registration number no longer valid?.

    Try the Chat service again

    Jan 16, 2018 at 9:34 PM
  13. clee01l replied to the thread Updating My Workstation (Mac).

    You have purchased a USB C TO DVI Adapter. What I think you need is a Thunderbolt 3 connection for the iMac. The TB connector looks...

    Jan 16, 2018 at 9:28 PM
  14. clee01l replied to the thread My CS6 registration number no longer valid?.

    I would think that you need to contact Adobe to get to the bottom of your problem. Please let us know what they say.

    Jan 16, 2018 at 2:05 PM
  15. clee01l replied to the thread Color labels are gone.

    The color gets applied ONLY when the text in the Label field matches the text of a color in the current Color Label Set. However if the...

    Jan 16, 2018 at 1:03 PM