Results 1 to 4 of 4

Thread: Enfuse error 709 attempt to index local 'handle, (a nil value)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    typically lost
    Posts
    6
    Experience
    Beginner
    Primary OS
    Windows 8 64-bit
    LR Version
    5.3
    Camera
    5100
    File Format
    Raw

    Enfuse error 709 attempt to index local 'handle, (a nil value)

    Trying to enfuse pics, getting the referenced error. Tried c++ fix and updating and the message continues. Starts to enfuse but half way through the process, the error appears. The program worked fine in the past.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    typically lost
    Posts
    6
    Experience
    Beginner
    Primary OS
    Windows 8 64-bit
    LR Version
    5.3
    Camera
    5100
    File Format
    Raw
    I meant 'handle'

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    typically lost
    Posts
    6
    Experience
    Beginner
    Primary OS
    Windows 8 64-bit
    LR Version
    5.3
    Camera
    5100
    File Format
    Raw
    It works again...out of the blue

  4. #4
    Lightroom Queen / Owner
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    15,420
    Experience
    Power User
    Primary OS
    Mac 10.9.x Mavericks
    Memory
    16gb
    CPU Cores
    4
    Video Card
    nVidia
    LR Version
    5.5
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Printer
    None
    Don't you love automatically fixing problems?!? I did email Tim with the link to this thread, so I'm sure he'll be pleased to know it's solved.
    Victoria


    Lots of questions? Adobe Lightroom 5 - The Missing FAQ Book available now - PDF, ePub, Kindle & Paperback Discount code: LRF2011

    Website: Lightroom Queen Blog - Follow me on Twitter as @LightroomQueen - Find me on Facebook

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •