Results 1 to 5 of 5

Thread: Why don't image thumbnails show in recent post

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Encinitas, CA USA
    Posts
    590
    Experience
    Advanced
    Main OS
    Mac 10.9.x Mavericks
    Memory
    16GB
    CPU Cores
    4
    LR Version
    5.6
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw

    Why don't image thumbnails show in recent post

    Hi,

    I just made a post where I included to upload images as examples. I used the "Insert Image" from the tool bar. When I previewed the post after uploading the images the thumbnails showed up just fine but now after submitting the post they show only as links.

    Here is a link to the post in question. #12

    Any idea why this happened?

    -louie

  2. #2
    Lightroom Queen / Owner
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    16,043
    Experience
    Power User
    Main OS
    Mac 10.10.x Yosemite
    Other OS
    Windows 7 64-bit
    Memory
    16gb
    CPU Cores
    4
    LR Version
    5.6
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    I'm not sure Louie. It looks like there's a problem with the attachments, but I can't see why. Try it again in this thread?
    Victoria


    Lots of questions? Adobe Lightroom 5 - The Missing FAQ Book available now - PDF, ePub, Kindle & Paperback Discount code: LRF2011

    Website: Lightroom Queen Blog - Follow me on Twitter as @LightroomQueen - Find me on Facebook

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Encinitas, CA USA
    Posts
    590
    Experience
    Advanced
    Main OS
    Mac 10.9.x Mavericks
    Memory
    16GB
    CPU Cores
    4
    LR Version
    5.6
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Hi Victoria,

    Just got back from a trip to Costa Rica so here is the test that you suggested. This is exactly the same two images that I used in my original post where I had the problem. I'm using the "Insert Image" from the "Quick Reply" tool bar. I selected "From Computer" then selected a file, can only do one at a time but can see both thumb nails after both are uploaded.

    Next click "Go to advanced" and in the Preview I see both thumbs and they load into the image viewer window when I click on either and the "Last/Next/Prev/First" buttons all work.

    Now I will submit the post....We'll see how it goes.

    Click image for larger version. 

Name:	sherwin_20111209_5123_PV2010.jpg 
Views:	2 
Size:	85.8 KB 
ID:	2170Click image for larger version. 

Name:	sherwin_20111209_5123_PV2012.jpg 
Views:	3 
Size:	109.7 KB 
ID:	2171

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Encinitas, CA USA
    Posts
    590
    Experience
    Advanced
    Main OS
    Mac 10.9.x Mavericks
    Memory
    16GB
    CPU Cores
    4
    LR Version
    5.6
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Ok That worked just fine. Go figure... In the tech speak of the IT professional... FM (Friggen Magic)

    -louie

  5. #5
    Lightroom Queen / Owner
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    16,043
    Experience
    Power User
    Main OS
    Mac 10.10.x Yosemite
    Other OS
    Windows 7 64-bit
    Memory
    16gb
    CPU Cores
    4
    LR Version
    5.6
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Excellent! That'll stay among the mysteries then!
    Victoria


    Lots of questions? Adobe Lightroom 5 - The Missing FAQ Book available now - PDF, ePub, Kindle & Paperback Discount code: LRF2011

    Website: Lightroom Queen Blog - Follow me on Twitter as @LightroomQueen - Find me on Facebook

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •