Results 1 to 7 of 7

Thread: Up Loading to Facebook error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Newfoundland, Canada
    Posts
    66
    Primary OS
    10.6.x
    Memory
    4gb - 8gb
    CPU Cores
    2
    LR Version
    3.3
    Camera
    Nikon
    File Format
    Raw
    Printer
    Canon

    Up Loading to Facebook error

    I am trying to upload a group of pictures to Facebook. Some of the uploaded OK but others did not. I get the following error.

    An internal error has occurred
    ?:0 attempt to index field "albuminfo" (a boolean value)

    Any ideas what this means?

    OvO

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    47
    Primary OS
    XP
    Memory
    1gb - 2gb
    CPU Cores
    2
    Video Card
    Intel onboard?
    LR Version
    3.3
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Printer
    Canon
    I can't help, but as of yesterday, I'm also receiving the same error while trying to publish to Facebook. I also get another error along the lines of "unable to retrieve item info".
    Maybe something has changed in the Facebook API?
    Conor
    LR3.3 on Win XP Pro SP3 on HP/Compaq Desktop, Dual Core 3.4GHz, 2GB RAM, 1TB+
    Canon 350D, EF-S 17-85mm IS, EF-S 55-250mm IS, EF-S 10-22mm, EF 50mm II
    My free photo screensaver/desktop changer for Gallery 2.x installations: http://gloss.ildica.com/

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    New Zealand
    Posts
    23
    Experience
    Intermediate
    Primary OS
    Mac 10.6.x Snow Leopard
    Memory
    12GB
    CPU Cores
    2
    LR Version
    4.1
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Printer
    Canon
    Exactly the same error message for me too. Just installed LR3 and updated to 3.3 (on Snow Leopard). Oddly though, the photo will publish and show on FB but LR still thinks it's unpublished. Beats me... any fixes?
    JETNZ. New Zealand.

  4. #4
    Lightroom Guru
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    2,486
    Experience
    Advanced
    Primary OS
    Mac 10.10.x Yosemite
    Memory
    16GB
    CPU Cores
    8
    Video Card
    AMD
    LR Version
    5.6
    Camera
    Fuji
    File Format
    Raw
    Printer
    Offsite Photo Lab
    I have a slightly different error but Lightroom only seems to upload the first image before it says 'Unable to modify item'
    Nik Player- Blog

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    NH
    Posts
    8
    Primary OS
    Mac 10.6.x
    Memory
    4gb
    CPU Cores
    2
    Video Card
    nVidia
    LR Version
    3.3
    File Format
    Raw
    Printer
    Epson
    I, too, am having trouble uploading to FB. It tells me it is not enabled, but then one, sometimes two photos actually go.

  6. #6
    Lightroom Guru
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    2,486
    Experience
    Advanced
    Primary OS
    Mac 10.10.x Yosemite
    Memory
    16GB
    CPU Cores
    8
    Video Card
    AMD
    LR Version
    5.6
    Camera
    Fuji
    File Format
    Raw
    Printer
    Offsite Photo Lab
    Beware ! All my albums on Facebook have now been deleted... not good at all.
    Nik Player- Blog

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    New Zealand
    Posts
    23
    Experience
    Intermediate
    Primary OS
    Mac 10.6.x Snow Leopard
    Memory
    12GB
    CPU Cores
    2
    LR Version
    4.1
    Camera
    Canon
    File Format
    Raw
    Printer
    Canon
    After restarting LR, the folder hierarchy is fixed. But creating a new FB collection now gives me this message "Could not get album info from Facebook". Just wondering if it's a firewall issue - perhaps unlocking a port might do it. Going to research that one...
    JETNZ. New Zealand.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •